سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ و او را از ایمان پرسیدند ، فرمود : ] ایمان بر چهار پایه استوار است ، بر شکیبایى ، و یقین و داد و جهاد . و شکیبایى را چهار شاخه است : آرزومند بودن ، و ترسیدن ، و پارسایى و چشم امید داشتن . پس آن که مشتاق بهشت بود ، شهوتها را از دل زدود ، و آن که از دوزخ ترسید ، از آنچه حرام است دورى گزید ، و آن که ناخواهان دنیا بود ، مصیبتها بر وى آسان نمود ، و آن که مرگ را چشم داشت ، در کارهاى نیک پاى پیش گذاشت . و یقین بر چهار شعبه است : بر بینایى زیرکانه ، و دریافت عالمانه و پند گرفتن از گذشت زمان و رفتن به روش پیشینیان . پس آن که زیرکانه دید حکمت بر وى آشکار گردید ، و آن را که حکمت آشکار گردید عبرت آموخت ، و آن که عبرت آموخت چنان است که با پیشینیان زندگى را در نوردید . و عدل بر چهار شعبه است : بر فهمى ژرف نگرنده ، و دانشى پى به حقیقت برنده ، و نیکو داورى فرمودن ، و در بردبارى استوار بودن . پس آن که فهمید به ژرفاى دانش رسید و آنکه به ژرفاى دانش رسید از آبشخور شریعت سیراب گردید ، و آن که بردبار بود ، تقصیر نکرد و میان مردم با نیکنامى زندگى نمود . و جهاد بر چهار شعبه است : به کار نیک وادار نمودن ، و از کار زشت منع فرمودن . و پایدارى در پیکار با دشمنان ، و دشمنى با فاسقان . پس آن که به کار نیک واداشت ، پشت مؤمنان را استوار داشت ، و آن که از کار زشت منع فرمود بینى منافقان را به خاک سود ، و آن که در پیکار با دشمنان پایدار بود ، حقى را که بر گردن دارد ادا نمود ، و آن که با فاسقان دشمن بود و براى خدا به خشم آید ، خدا به خاطر او خشم آورد و روز رستاخیز وى را خشنود نماید . و کفر بر چهار ستون پایدار است : پى وهم رفتن و خصومت کردن و از راه حق به دیگر سو گردیدن و دشمنى ورزیدن . پس آن که پى وهم گرفت به حق بازنگشت ، و آن که از نادانى فراوان ، خصومت ورزید ، از دیدن حق کور گشت ، و آن که از راه حق به دیگر سو شد ، نیکویى را زشت و زشتى را نیکویى دید و مست گمراهى گردید ، و آن که دشمنى ورزید راهها برایش دشوار شد و کارش سخت و برون شو کار ناپایدار . و شک بر چهار شعبه است : در گفتار جدال نمودن و ترسیدن و دو دل بودن ، و تسلیم حادثه‏هاى روزگار گردیدن . پس آن که جدال را عادت خود کرد ، خویش را از تاریکى شبهت برون نیاورد ، و آن که از هر چیز که پیش رویش آمد ترسید ، پیوسته واپس خزید ، و آن که دو دل بود پى شیطان او را بسود ، و آن که به تباهى دنیا و آخرت گردن نهاد هر دو جهانش را به باد داد . [ و پس از این سخن گفتارى بود که از بیم درازى و برون شدن از روش کارى که در این کتاب مقصود است نیاوردیم . ] [نهج البلاغه]
 
پنج شنبه 90 شهریور 10 , ساعت 12:27 صبح

تونل های زیر زمینی که قذافی از طریق آنها گریخت (+عکس)

 

تاریخ انتشار: چهارشنبه 9 شهریور 1390  | تعداد مشاهده : 1179  | ارسال به دوستان


مخالفان مسلح قذافی با تصرف طرابلس خانه های مشکوک به پناه گرفتن قذافی و پسرانش را جستجو کردند و اثری نیافتند. یکی از مخالفان مسلح در خانه تصرف شده "ساعدی قذافی" و در اتاق بدنسازی او به سوی یکی از مانکن ها شلیک می کند. "ساعدی قذافی" رئیس فدراسیون فوتبال لیبى و فرمانده گردان 48 نیروهای ویژه لیبی به نام گردان الساعدی بود که در سرکوب معترضان مخالف قذافی نقش عمده ای داشت. وی اخیرا دستگیر شده است.
قذافی هم رفته است و جستجوی خانه به خانه برای یافتن وی و اعضای خانواده اش ادامه دارد. دستگیری وی نقطه عطف مهمی در تکمیل انقلاب لیبی خواهد بود اما معلوم نیست وی از کشور خارج شده و یا در یکی از مناطق شهری یا روستایی لیبی مخفی شده است.

دیکتاتوری که رکورد طولانی ترین شخص زنده دارنده قدرت سیاسی در جهان را داشت هم اکنون فراری است و معلوم نیست مانند «زین العابدین بن علی» رئیس جمهور تونس از کشور فرار کرده است و یا مانند «صدام حسین» در دخمه ای در گوشه و کنار شهرهای لیبی پنهان شده است. «معمر قذافی» شاید هیچ گاه فکر نمی کرد امواج سونامی بهار عربی او را هم سرنگون کند. دیکتاتور متوهم عرب کتابی برای رهایی بشریت نوشته بود و اعتقاد داشت راه رهایی بشر استفاده از عملکردهای ابلهانه کتاب اوست. کاش کتاب او این قدرت را داشت تا با استفاده از عملکردهایش دستکم خود او می توانست از کارهایی که در بیش از چهار دهه در لیبی انجام داده رهایی بخشد.

به گزارش دادنا و به نقل از نشریه فارن پالیسی، وی در حالی که هنوز مشخص نیست در کجا پنهان شده و برای زنده یا مرده او 10 میلیون دلار جایزه تایین کرده اند اعلام کرده حاضر به گفتگو برای انتقال قدرت است! اما گاهی زود دیر می شود آقای دیکتاتور. عکس های جمع آوری شده نشریه را در مورد لیبی پس از قذافی و جستحو برای یافتن وی را مرور می کنیم.

مخالفان مسلح قذافی با تصرف طرابلس خانه های مشکوک به پناه گرفتن قذافی و پسرانش را جستجو کردند و اثری نیافتند. یکی از مخالفان مسلح در خانه تصرف شده "ساعدی قذافی" و در اتاق بدنسازی او به سوی یکی از مانکن ها شلیک می کند. "ساعدی قذافی"  رئیس فدراسیون فوتبال لیبى و فرمانده گردان 48 نیروهای ویژه لیبی به نام گردان الساعدی بود که در سرکوب معترضان مخالف قذافی نقش عمده ای داشت. وی اخیرا دستگیر شده است.
 


درب یکی از تونل های زیرزمینی در باب العزیزیه طرابلس. باب العزیزیه مقر معمر قذافی رهبر لیبی است که یک دژ بسیار مستحکم به شمار می آید و به معنای دروازه پر زرق و برق است. این دژ در حومه جنوب طرابلس پایتخت لیبی قرار دارد. باب العزیزیه شش کیلومتر مربع گستردگی دارد.




بوسه یکی از سربازان مخالف دولت مرکزی قذافی بر فشنگ های جنگی در منطقه باب العزیزیه طرابلس



غارت از باب العزیزیه و املاک شخصی دیکتاتور ادامه دارد. هر چه باشد مهم نیست: چند متری موکت یا تعدادی عروسک خرس و حیوانات دیگر







 شبکه الجزیره یکی از تونل های زیرزمینی دژ باب العزیزیه را نمایش داد. احتمالاً قذافی و اعضای خانواده اش از تونل های زیرزمینی به مکان نامعلومی گریخته اند.



مردم و مخالفان مسلح به خاطر تصرف دژ و کاخ باب العزیزیه در مرکز طرابلس جشن و شادمانی می کنند.





حکومت قذافی چندین سال پیش یکی از جت‌های جنگنده آمریکایی را منهدم کرد و به مناسبت آن مجسمه ای را به صورت مشت فشرده ای که جت جنگی را له کرده است در طرابلس به نمایش گذاشت. حالا نوبت مخالفان است که مجسمه هایی برای ساقط کردن قذافی سفارش دهند و در میادین شهر نمایش دهند.





 یکی از مخالفان مسلح قذافی در حال ژست گرفتن جلوی دوربین و در منزل شخصی "عایشه قذافی" تنها دختر دیکتاتور. تختی که وی روی آن دراز کشیده کاملاً از طلا ساخته شده است.



مخالفان مسلح در یکی از خیمه های حکومت قذافی در باب العزیزیه. قذافی مایل بود در همین خیمه ها با اشخاص مهم بین المللی و دیپلمات ها دیدار کند.



مخالفان در جستجوی "ساعدی قذافی" در یکی از هتل های طرابلس، جستجویی که نتیجه داد و منجر به دستگیری او شد.



آلبومی از عکس های "کاندولیزا رایس" وزیر امور خارجه سابق آمریکا در یکی از اقامتگاه های معمر قذافی در باب العزیزیه



کاشی کاری در یکی از میادین طرابلس منقش به تصویر قذافی که گلوله باران شده است. در زیر تصویر وی نوشته شده است: "رهبر پیروزی و مقاومت".



تابلوی قذافی در سطل زباله در ورودی فرودگاه طرابلس. در این تصویر وی به چیزی لبخند می زند؟!


 

 

 



لیست کل یادداشت های این وبلاگ